Skip to content
Puh./Tel. +358 8 868 1219 - riistaravintola@riipisen.fi

UUDENVUODEN ILLALLINEN

Huom! Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergia ja rajoitteet varauksen yhteydessä

 

Tule nauttimaan Uudesta vuodesta ravintolaamme.

Varaathan pöytäsi ajoissa!

www.riistaravintola.fi/poytavaraus  |  +358 (0)8 868 1219  |  riistaravintola@riipisen.fi

UUDEN VUODEN MENUT

MENU 1

ALKUPALA / STARTER

SAVUSELLERIKEITTO, TALON LEIPÄÄ ( L )
SMOKED CELERY SOUP, HOUSE BREAD

~

PÄÄRUOKA / MAIN COURSE

HIRVIPIPPURIPIHVI ( L , G )
ELK PEPPER STEAK ( L , G )

Hirven sisäfilettä (180g), lohkoperunaa, konjakki-pippurikastiketta
ja kauden juureksia

Elk steak, served with heavenly cognac-pepper sauce, potatoes and
seasonal root vegetables

~

JÄLKIRUOKA / DESSERT

JÄLKIRUOKA BUFFET

DESSERT BUFFET

 

73/ hlö

_________________________________________________________

MENU 2

ALKUPALA / STARTER

MÄTIALKUPALA ( L , G )
ROE STARTER

Muikun mätiä, smetanaa, sipulia tilliöljyssä, sieniperinakroketti, talon leipää

Vendace roe, sour creme, onion with dill-oil, croquettes with mushroom and potatoe, house bread

~

PÄÄRUOKA / MAIN COURSE

PORON SISÄFILETTÄ KAHDELLA KASTIKKEELLA ( L , G )
REINDEER FILLET WITH TWO SAUCES

Poron sisäfile (160g), korvasieni- ja mustikka-punaviinikastike, yrttipuikulaa
ja kauden juureksia

Reindeer fillet, creamy false morel- and blueberry-redwine sauce. Served with stick potatoes herbs and roasted roots

~

JÄLKIRUOKA / DESSERT

JÄLKIRUOKA BUFFET

DESSERT BUFFET

 

79/ hlö

_________________________________________________________

MENU 3

ALKUPALA / STARTER

HIRVICARPACCIO ( L , G )
ELK CARPACCIO

Hirven sisäfilettä, puffattua kaprista, Kuusamon Emmental xo-juustoa,
marinoitua punasipulia ja terva-vinaigretteä

Elk fillet slices, roasted capers, local strong emmental xo cheese, marinated red onion,
with tar vinaigrette

~

PÄÄRUOKA / MAIN COURSE

SAVUSTETTUA RAUTUFILETTÄ (L,G)
SMOKED ARCTIC CHAR FILLET

Ravintolassamme savustettua rautufilettä, yrttiperunamuusia, kermaista korvasienikastiketta, kauden juureksia

Smoked arctic char fillet a´la house, mashed potatoes with herbs, creamy false morel sauce, roasted roots

~

JÄLKIRUOKA / DESSERT

JÄLKIRUOKA BUFFET

DESSERT BUFFET

 

53€ / hlö

_________________________________________________________

MENU 4

ALKUPALA / STARTER

RIIPISEN FRITEERATUT MUIKUT (L)
RIIPISEN FRIED VENDACES

Maankuuluja Riipisen friteerattuja muikkuja Kuusamon järvistä sekä talon omaa dippiä.

Our famous fried local vendaces and house dip.

~

PÄÄRUOKA / MAIN COURSE

PÄIVIN PORONKÄRISTYS ( L , G )
TRADITIONAL LOCAL SAUTÉED REINDEER

Legendaarinen poronkäristys paikallisesta porosta, perunamuusia, suolakurkkua sekä puolukkaa.

Our legendary sautéed reindeer served with mashed potatoes, pickled cucumber and lingonberries.

~

JÄLKIRUOKA / DESSERT

JÄLKIRUOKA BUFFET

DESSERT BUFFET

 

58€ / hlö

_________________________________________________________

UUDEN VUODEN LASTEN MENU

Valitse omavalintainen alkuruoka ja pääruoka listasta

ALKUPALA / STARTER

RIIPISEN FRITEERATUT MUIKUT / RIIPISEN FRIED VENDACES

SAVUSELLERIKEITTO / SMOKED CELERY SOUP

TALON LEIPÄÄ / HOUSE BREAD BASKET

~

PÄÄRUOKA / MAIN COURSE

PÄIVIN PORONKÄRISTYS / TRADITIONAL LOCAL SAUTÉED REINDEER

LASTEN MUIKUT MUUSILLA ( L )
FRIED VENDACE WITH MASHED POTATOES

PIENI KANAKORI ( L )
SMALL CHICKEN BASKET

~

JÄLKIRUOKA / DESSERT

JÄLKIRUOKA BUFFET

DESSERT BUFFET

 

29€ / hlö

 

Voit rakentaa myös oman uudenvuoden menun edellämainituista alku- ja pääruoista.

Riipisen Riistaravintola
Rukatunturintie 6
93830 Rukatunturi

puh. +358 8 868 1219

AVOINNA/OPEN

Ma-La (mon-sat)       13-22
Su (sun)                           13-22
(Keittiö avoinna 13-21)

Scroll To Top