UUDENVUODEN ILLALLINEN
Huom! Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergia ja rajoitteet varauksen yhteydessä
Tule nauttimaan Uudesta vuodesta ravintolaamme.
Varaathan pöytäsi ajoissa!
www.riistaravintola.fi/poytavaraus | +358 (0)8 868 1219 | riistaravintola@riipisen.fi
UUDEN VUODEN MENUT
MENU 1
ALKUPALA / STARTER
SAVUSELLERIKEITTO, TALON LEIPÄÄ ( L )
SMOKED CELERY SOUP, HOUSE BREAD
~
PÄÄRUOKA / MAIN COURSE
HIRVIPIPPURIPIHVI ( L , G )
ELK PEPPER STEAK ( L , G )
Hirven sisäfilettä (180g), lohkoperunaa, konjakki-pippurikastiketta
ja kauden juureksia
Elk steak, served with heavenly cognac-pepper sauce, potatoes and
seasonal root vegetables
~
JÄLKIRUOKA / DESSERT
JÄLKIRUOKA BUFFET
DESSERT BUFFET
73€ / hlö
_________________________________________________________
MENU 2
ALKUPALA / STARTER
MÄTIALKUPALA ( L , G )
ROE STARTER
Muikun mätiä, smetanaa, sipulia tilliöljyssä, sieniperinakroketti, talon leipää
Vendace roe, sour creme, onion with dill-oil, croquettes with mushroom and potatoe, house bread
~
PÄÄRUOKA / MAIN COURSE
PORON SISÄFILETTÄ KAHDELLA KASTIKKEELLA ( L , G )
REINDEER FILLET WITH TWO SAUCES
Poron sisäfile (160g), korvasieni- ja mustikka-punaviinikastike, yrttipuikulaa
ja kauden juureksia
Reindeer fillet, creamy false morel- and blueberry-redwine sauce. Served with stick potatoes herbs and roasted roots
~
JÄLKIRUOKA / DESSERT
JÄLKIRUOKA BUFFET
DESSERT BUFFET
79€ / hlö
_________________________________________________________
MENU 3
ALKUPALA / STARTER
HIRVICARPACCIO ( L , G )
ELK CARPACCIO
Hirven sisäfilettä, puffattua kaprista, Kuusamon Emmental xo-juustoa,
marinoitua punasipulia ja terva-vinaigretteä
Elk fillet slices, roasted capers, local strong emmental xo cheese, marinated red onion,
with tar vinaigrette
~
PÄÄRUOKA / MAIN COURSE
SAVUSTETTUA RAUTUFILETTÄ (L,G)
SMOKED ARCTIC CHAR FILLET
Ravintolassamme savustettua rautufilettä, yrttiperunamuusia, kermaista korvasienikastiketta, kauden juureksia
Smoked arctic char fillet a´la house, mashed potatoes with herbs, creamy false morel sauce, roasted roots
~
JÄLKIRUOKA / DESSERT
JÄLKIRUOKA BUFFET
DESSERT BUFFET
_________________________________________________________
MENU 4
ALKUPALA / STARTER
RIIPISEN FRITEERATUT MUIKUT (L)
RIIPISEN FRIED VENDACES
Maankuuluja Riipisen friteerattuja muikkuja Kuusamon järvistä sekä talon omaa dippiä.
Our famous fried local vendaces and house dip.
~
PÄÄRUOKA / MAIN COURSE
PÄIVIN PORONKÄRISTYS ( L , G )
TRADITIONAL LOCAL SAUTÉED REINDEER
Legendaarinen poronkäristys paikallisesta porosta, perunamuusia, suolakurkkua sekä puolukkaa.
Our legendary sautéed reindeer served with mashed potatoes, pickled cucumber and lingonberries.
~
JÄLKIRUOKA / DESSERT
JÄLKIRUOKA BUFFET
DESSERT BUFFET
_________________________________________________________
UUDEN VUODEN LASTEN MENU
Valitse omavalintainen alkuruoka ja pääruoka listasta
ALKUPALA / STARTER
RIIPISEN FRITEERATUT MUIKUT / RIIPISEN FRIED VENDACES
SAVUSELLERIKEITTO / SMOKED CELERY SOUP
TALON LEIPÄÄ / HOUSE BREAD BASKET
~
PÄÄRUOKA / MAIN COURSE
PÄIVIN PORONKÄRISTYS / TRADITIONAL LOCAL SAUTÉED REINDEER
LASTEN MUIKUT MUUSILLA ( L )
FRIED VENDACE WITH MASHED POTATOES
PIENI KANAKORI ( L )
SMALL CHICKEN BASKET
~
JÄLKIRUOKA / DESSERT
JÄLKIRUOKA BUFFET
DESSERT BUFFET
Voit rakentaa myös oman uudenvuoden menun edellämainituista alku- ja pääruoista.
AVOINNA/OPEN
Ma-La (mon-sat) 13-22
Su (sun) 13-22
(Keittiö avoinna 13-21)